lunes, 19 de marzo de 2012

La espera

"Cariño, seguimos esperándote con más ilusión que el primer día. A veces, bueno, casi siempre, la espera se hace muy larga. Tenemos paciencia e intentamos disfrutar de todo lo que nos rodea y de todo lo que hacemos, hacemos planes en los que por ahora no estás, aunque tenemos unas ganas terribles de incluirte. 
Creo que no hay ni un solo día en el que no estés presente en mis pensamientos. Y aunque disfruto imaginando cómo será nuestra vida cuando tu llegues, tengo que sincerarme y decirte que a veces preferiría no tenerte en mi mente cada día y en cada momento, resulta un poco agotador desearte tanto y no poder tenerte. ¿Cómo es posible que sin conocerte te eche tanto de menos? Bueno cariño, no sólo nosotros te esperamos, hay mucha gente que te espera y tiene muchas ganas de conocerte. Los siguientes deseos, con sus trocitos de tela para tu colcha, demuestran lo que te digo."

ROBETA I DESIG DE LA MÍRIAM I L'AITOR
La Míriam és la cosina del Bruno i l'Aitor és la seva parella. Ells viuen a Oliana i ens han fet arribar aquesta robeta i aquest desig per a tu. Ells també t'esperen i volen conèixer-te i et desitgen que el teu desig, sigui el que sigui, es compleixi. Gràcies nois! Ens ha encantat!


ROBETES I DESIG DE L'OLEGUER, L'ANDREU, LA ISA I EL RICHARD
Ells també són els cosinets d'Oliana. L'Oleguer i l'Andreu també són nens, et fas esperar tant que per edat ja no sé si podràs jugar amb ells... S'estan fent grans! L'Andreu és tot un homenet! Ja veus, que ells també t'esperen i tenen ganes de conèixer-te. Has vist quines robetes tan maques? El seu llençol, el vestit de l'Emma i la Jana i la bata del cole. Moltes gràcies família! 


ROBA I DESIG DE LA MERCÈ
La Mercè és una amiga de la iaia Conxita i, encara que no la conec, li estic molt agraïda per la seva aportació a la teva manteta. A l'escrit del seu desig et diu que està molt contenta perquè la iaia Conxita està molt feliç de saber que vindràs aviat. Veus com hi ha molta gent que t'espera amb molta felicitat? Moltes gràcies Mercè. Això està fet, quan el nostre petit estigui aquí podràs fer-li un petó tan gran com vulguis.


 DESIG DE LA TERESA I EL RICARDO
Te'n recordes de la robeta de la Teresa i el Ricardo, els tiets d'Oliana? Doncs et devien el seu desig, així que ara te l'han enviat. És una targeta molt maca on apareix un castell, unes habitacions i un tresor... Saps qui és el tresor més esperat? Crec que sí que ho saps... Teresa i Ricardo, de ben segur que aquesta personeta ompirà casa nostra de felicitat. Moltes gràcies!








1 comentario:

  1. que bonito elena...COMO ES POSIBLE QUE SIN CONOCERTE TE ECHE TANTO DE MENOS...es tan bonito y tan verdad..como te entiendo,a mi me pasaba lo mismo y ahora al leerte me e emocionado...ojala tu espera no tarde mucho y no tengas que echarle tanto de menos,muchisimos besos elena.

    ResponderEliminar